​Gianinna Maradona, fiica lui Diego Maradona, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la starea de sănătate a tatălui său, scriind într-o postare pe Instagram că fostul mare fotbalist argentinian "este ucis din interior și nu își dă seama". «El Pibe de Oro» i-a răspuns fiicei sale, prin intermediul unui video, că este foarte sănătos și își va dona averea atunci când va muri.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu moare pentru că trupul său așa a decis, el este ucis pe dinăuntru și nu își dă seama. Nu cred în parametrii normalului, dar asta este departe de realitatea pe care o merită. Rugați-vă pentru el. Vă rog! Mulțumesc!

Vă amintiți că exista o grădină zoologică unde puteai să îți faci fotografii cu un leu uriaș? Puteai să intri în cușcă și să îl îmbrățișezi... Îi dădeau pastile, dacă nu, ar fi fost imposibil să îmblânzească fiara. Orice asemănare cu realitatea este pură coincidență", a scris Gianinna Maradona, fiica lui Diego Maradona, pe Instagram.

Campion mondial cu Argentina în 1986, Diego Maradona i-a răspuns fiicei sale într-un video postat pe Instagram, în care spune că este foarte sănătos.

"Nu mor deloc. Dorm liniștit pentru că lucrez. M-a durut foarte mult că am pierdut cu Estudiantes. Nu știu ce a vrut să spună Gianinna sau ce se va interpreta. Știu că acum, pe măsură ce îmbătrânești, îți pasă mai mult de ce lași în urmă decât de ceea ce faci. Și le spun tuturor că voi dona. Tot ce am strâns în viața mea voi dona. Aşa că vor continua să spună altcuiva când voi muri, dar deocamdată nu. Sunt foarte sănătos", a spus Diego Maradona, într-un video publicat pe contul său de Instagram.

În vârstă de 58 de ani, Maradona a avut recent probleme de sănătate, fiind operat la genunchiul drept la 24 iulie, la Buenos Aires. El a părăsit în iunie postul de antrenor al echipei mexicane de ligă secundă Dorados de Sinaloa, din motive de sănătate.

La 5 septembrie, Maradona a preluat echipa Gimnasia La Plata, din prima ligă argentiniană. De la venirea lui «El Pibe de Oro» pe banca tehnică, Gimnasia a înregistrat cinci înfrângeri și doar două victorii, fiind pe penultimul loc (23) în clasament, cu 7 puncte după 12 etape.

Maradona se află în proces cu Claudia Villafane, fosta sa soţie şi mama celor două fiice ale sale, Dalma şi Gianinna, pe care o acuză că l-a înşelat.

La rândul ei, fosta soţie a lui Maradona a postat un mesaj tot pe Instagram. "Dacă ai curajul să încarci pe Instagram un videoclip în care vorbeşti de fiica noastră, eu sper că vei avea şi mâine pentru a apărea în instanţă, deoarece până acum nu ai făcut-o niciodată".