Dinamo pare a fi cea mai ghinionista echipa romaneasca in materie de accidentari, ultima indisponibilitate din sanul formatiei din Stefan cel Mare tinandu-l pe fundasul sarb Nino Pekarici departe de gazon cel putin o luna.

Sarbul s-a accidentat, marti, in meciul amical cu formatia Zalaegerszeg, fiind diagnosticat cu entorsa la genunchiul drept. Vicepresedintele dinamovist Vasile Turcu infirma zvonurile conform carora echipa campioana ar renunta la fundasul sarb dupa aceasta indisponibilitate de lunga durata, marturisind ca fotbalistul este 100% al echipei din Stefan cel Mare pentru urmatorii cinci ani de zile.

In ultima perioada, dinamovistii au avut mult de suferit de pe urma accidentarilor, Moti nu a putut fi utilizat cu Lazio lasandu-i locul nefericitului Vali Nastase, in timp ce Ianis Zicu nu a putut fi folosit tot turul de campionat dupa o accidentare pe Olimpico.

Dinamo mai are programate in Cipru doua partide amicale, ambele se vor desfasura maine, cu Poohang Steelers, din Coreea de Sud, de la ora 11.00, si Rabotnicki Kometal, din Macedonia, de la ora 18.15.