FC Viitorul a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), formaţia Chindia Târgovişte, în primul meci al etapei a XV-a a Ligii I, scrie News.ro. În urma acestui rezultat, echipa lui Gheorghe Hagi a urcat pe primul loc în clasament, cu 28 de puncte, cel puţin până la meciul CFR Cluj - Academica Clinceni.

Liga 1Foto: lpf.ro

Au marcat: Ganea '7, Boboc '26, Munteanu '90+3

1-0, min. 7: De Nooijer a centrat, Aioanei a respins mingea până la George Ganea, care a marcat cu un şut din interiorul careului mic;

2-0, min. 26: Boboc a marcat după un şut cu stângul la colţul lung, din unghi;

3-0, min. 90+3: Louis Munteanu a marcat spectaculos la 17 ani primul lui gol în Liga I, la al doilea meci jucat, cu un şut la vinclu de la 16 metri.

În minutul 13, Mladen l-a faultat în careu pe Florea, dar arbitrul Marcel Bîrsan nu a dictat penalti.

La meci a asistat şi fostul internaţional brazilian Rivaldo, tatăl atacantului Rivaldinho.

Au evoluat următoarele echipe:

FC Viitorul: Căbuz - Boboc, Ţîru, Mladen, De Nooijer - Ciobanu, Achim, Houri (Dulca '84) - C. Matei (Louis Munteanu '56) - Iancu, G. Ganea (S. Filip '73). Antrenor Gheorghe Hagi;

Chindia: Aioani - Martac, Benga, Piţian, Neciu (Chercjez '73) - Bic - Neguţ (Dumiter '79), Raţă (Ivancici '34), L. Mihai, Yameogo - D. Florea. Antrenor Viorel Moldovan.

Cartonaşe galbene: Boboc '54, Ciobanu '82 / Yameogo '71, Piţian '77.

Arbitri: Marcel Bîrsan - Florin Păunescu şi Vlad Bârleanu - Bogdan Dumitrache;

Observatori: Liviu Ciubotariu şi Constantin Ţolea.

În urma acestui rezultat, FC Viitorul a urcat pe primul loc în clasamentul Ligii I, cu 28 de puncte, cel puţinâ până la meciul CFR Cluj - Academica Clinceni de sâmbătă. Clujenii au 27 de puncte şi ocupă locul 2, iar CSU Craiova este pe 3, cu 24 de puncte. Chindia rămâne pe locul 11, cu 16 puncte.