Opt ore de emisiune live, în fiecare duminică, începând cu ora 15:30, pe Look Plus si lookplus.ro. Aceasta este provocarea spectaculoasă pe care Radu Banciu o propune de duminica aceasta fanilor celor mai tari campionate din Europa, în emisiunea Fotbal All Inclusive. Radu Banciu, alături de super invitați, vor comenta în fiecare duminică într-un maraton de 8 ore cele mai tari evenimente live, meciuri, faze fresh și declarații din sport imediat după meciuri.

Radu Banciu Foto: Look Plus

Emisiunea maraton Fotbal All Inclusive va fi în direct pe Look Plus, iar odată cu startul celor mai tari meciuri de pe TV se va muta în online, pe LookPlus.ro

"E vorba de 8 ore de direct, continuu. Când pe TV începe un meci și dăm legătura la stadion, noi vom continua să vorbim online, deci emisiunea curge fără oprire pe site-ul LookSport.ro, iar pe TV intrăm între meciuri. Vom avea niște invitați, vor fi intervenții cu rubrica de pariuri inclusă în emisiune. Va fi ceva dinamic, vor fi și secvențe cu meciurile pe care Look le transmite din campionatele puternice din Europa, mai puțin Anglia. Vor veni din lumea sportului și nu numai. Vor fi invitați de peste tot. Poate și din politică, cu siguranță și din lumea artistică. Din toată sfera spațiului public.

Vor intra în calcul și sporturi precum handbal, Formula 1, tenis. Look Plus si Look Sport transmit aproape tot, ei și-au propus să facă o emisiune maraton, cum nu mai este la noi. Vor să cuprindă toată ziua. Vom fi live de la 15:30 la 23:30, iar emisiunea va cuprinde o «duminică sportivă», așa cum făceau italienii pe vremuri", a spus Radu Banciu.

În acest sezon, Look Plus, Look Sport, Look Sport 2 si Look Sport 3 transmit cele mai puternice campionate și competiții din Europa, de la UEFA Champions League și Europa League, la Serie A, La Liga, Bundesliga și Serie A. De asemenea, Liga I și Liga a II-a din România pot fi văzute etapă de etapă la posturile Look.