Universitatea Craiova a anunțat pe pagina oficială de Facebook că derby-ul cu Dinamo se va juca la Severin. Deşi au primit promisiuni că gazonul de pe "Ion Oblemenco" va fi schimbat până la meciul cu Dinamo din etapa a 15-a, oltenii sunt nevoiți să joace pe Stadionul Municipal Drobeta Turnu Severin.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Cu „câinii” la Severin. Cu toate promisiunile făcute de cei implicați, meciul cu Dinamo București este practic imposibil să se desfășoare pe Stadionul „Ion Oblemenco”. Astfel, pentru a pregăti cum trebuie organizarea meciului, clubul Universitatea Craiova face următoarele precizări:

- Abonații și suporterii care au achiziționat deja bilete sunt așteptați oricând la oricare dintre punctele de vânzare ale clubului pentru a intra în posesia unei invitații într-un loc similar din Stadionul Municipal Drobeta Turnu Severin. Cei care au achiziționat deja bilete pot opta și pentru varianta în care li se returnează banii.

- Abonații clubului Universitatea Craiova care doresc să beneficieze în mod gratuit de transport dus-întors la meci trebuie să se prezinte până vineri, 1 noiembrie 2019, la unul dintre punctele de vânzare pentru înscrieri.

Biletele pentru Universitatea Craiova - Dinamo București pot fi achiziționate de la toate punctele de vânzare ale clubului (magazinul oficial, magazinul mobil și Sala Polivalentă), de la partenerii Eventim.ro și online. De asemenea, biletele pot fi achiziționate și de la casa de tichete a stadionului „Municipal” din Drobeta Turnu Severin, zilnic, în intervalul orar 10:00 – 19:00", se arată într-un comunicat al clubului Universitea Craiova.

Meciul Universitatea Craiova - Dinamo Bucureşti este programat luni, 4 noiembrie, de la ora 20.30. În partida tur, Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0.

În acest moment, Craiova ocupă locul trei în clasament, cu 24 de puncte, la o lungime în spatele celor de la FC Viitorul (locul doi) și la trei față de liderul CFR Cluj. Oltenii au trei meciuri consecutive fără victorie: două remize (1-1 cu Poli Iași și 0-0 cu Academica Clincei) și o înfrângere (0-2 cu CFR Cluj.