Antrenorul echipei Renens, Julien Stephan, s-a declarat mândru de jucătorii săi, în ciuda înfrângerii suferite în faţa formaţiei CFR Cluj, în etapa a III-a a Grupei E a Ligii Europa, informează News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Europa League: Rennes vs CFR Cluj 0-1 / Victorie chinuită, deși ardelenii au evoluat aproape tot timpul în superioritate numerică

"Un meci suprarealist, dar nivelul înalt este nemilos. Am comis două erori care ne-au costat foarte scump şi am rămas în inferioritate numerică. Sunt mândru de jucători, de ceea ce au produs: curaj, abnegaţie, joc... Am apăsat mai mult pe meci, am tras la poartă, dar nu am încadrat şuturile. Scenariu incredibil, dar asta poate fi un act fondator pentru acest grup.

Acest grup are un suflet, îl cunosc bine, trăiesc cu el şi azi jucătorii au dat maximum. Nu ştiu dacă am mai văzut aici 28.000 de oameni în picioare care au aplaudat jucătorii după o înfrângere. Publicul ne-a împins, ne-a purtat, dar nu am putut să le oferim această victorie. În nouă, am fost inteligenţi, nu am fost niciodată în dificultate, nu am făcut pasul înapoi, salvarea noastră a fost asta. Altfel, am fi suferit şi ne-ar fi făcut rău în repriza a doua. Au fost admirabili la acest nivel, dar pentru a marca goluri, trebuie să nimereşti poarta", a declarat Stephane, potrivit lequipe.fr.

CFR Cluj a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa franceză Rennes, în etapa a III-a a Grupei E a Ligii Europa.

Deac a marcat în minutul 9, dintr-o lovitură liberă.

Având o repriză un jucător în plus şi mare pare din cealaltă, doi, clujenii au jucat dezamăgitor în multe momente, fiind la un moment dat dominaţi de o echipă redusă la nouă fotbalişti, din minutul 46.

Susici de la oaspeţi a văzut şi el cartonaşul roşu, în minutul 82. În acel moment, jucătorul bosniac era singurul de la CFR Cluj cu cartonaş galben, el primindu-l pe al doilea.

În ultimele minute, 9 contra 10, Rennes a pus probleme şi mai mari clujenilor.

În minutul 5, portarul Mendy a fost eliminat după ce l-a faultat pe Traore, în marginea careului de 16 metri. Mijlocaşul Del Castillo a ieşit pe teren pentru a-i face loc portarului de rezervă Bonet, în vârstă de 16 ani. În minutul 9, Deac a marcat de la 17 metri, din lovitura liberă dictată de arbitrul rus Aleksei Eskov.

Apoi, imprudent, Boli l-a faultat în careu pe Hunou şi arbitrul a dictat penalti pentru Rennes, dar Niang a trimis pe lângă poartă, în minutul 28.

  • Rezultatele serii în Grupa E

Celtic vs Lazio 2-1 (Christie '67, Jullien '89 / Lazzari '40)

Rennes vs CFR Cluj (Deac '9)

  • Situația din Grupa E

1.Celtic (5-2) 7 puncte

2. CFR Cluj (3-3) 6

3. Lazio (4-5) 3

4. Rennes (2-4) 1

*Primele două clasate se vor califica în primăvara Europa League.

  • CFR Cluj, program complet în Grupa E

CFR Cluj - Lazio 2-1

Celtic - CFR Cluj 2-0

Rennes - CFR Cluj 0-1

CFR Cluj - Rennes / 7 noiembrie / ora 20:00

Lazio - CFR Cluj / 28 noiembrie / ora 22:00

CFR Cluj - Celtic / 12 decembrie / ora 20:00.