CFR se află în fața celui de-al treilea meci din Grupa E a Europa League, iar adeversară îi va fi Rennes. Dan Petrescu nu îi subestimează pe francezi, cu toate că aceștia nu au cunoscut gustul victoriei în ultimele 9 meciuri. Tehnicianul român se declară mulțumit cu o remiză pe "Roazhon Park". Confruntarea Rennes vs CFR Cluj va începe la ora 22:00, urmând să fie în direct pe Digisport 1, Telekom Sport 1, Look TV și LiveText pe HotNews.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews
  • Fără victorie de 9 meciuri

Rennes nu traversează cea mai bună perioadă, gruparea franceză fiind fără victorie de 9 partide. Ultimul succes datează din 25 august, atunci când Rennes s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Strasbourg.

"Faptul că n-au mai bătut de 9 meciuri e o sabie cu două tăișuri, nu știu cum va reacționa echipa lor mâine (n.r. joi). Am spus că m-aș mulțumi cu un punct. E normal, Rennes nu e mai slabă decât Lazio sau Celtic. Asta nu înseamnă că vom juca defensiv. CFR a demonstrat și în celelalte meciuri din Europa că joacă la victorie", a spus Dan Petrescu.

  • Stadion plin, atmosferă apăsătoare

Conform presei din Franța, "Roazhon Park" va fi plin la ora meciului, iar gazdele mizează pe ajutorul spectatorilor în tentativa de a stopa seria parcă interminabilă fără victorie.

Capacitatea maximă a arenei este de 29.778 de locuri. "Şi fanii au ajutat-o foarte mult pe Celtic. Sunt convins că stadionul va fi plin şi suporterii îi vor ajuta pe cei de la Rennes, dar sper să facem iarăşi o minune şi să câştigăm" - Dan Petrescu.

  • Ce spune antrenorul francezilor

"CFR Cluj este o echipă foarte experimentată, care se bazează pe un grup compact, cu o bună capacitate ofensivă, dar foarte puternică şi la fazele fixe. Această echipă se dăruieşte mult, este dificil de manevrat. Noi trebuie să ne mărim nivelul de intensitate, de determinare pe teren", a spus Julien Stephan.

Situația din Grupa E

1 Celtic 4 puncte (3-1)

2 CFR Cluj 3 (2-3)

3 Lazio 3 (3-3)

4 Rennes 1 (2-3).

*Primele două clasate se vor califica în primăvara Europa League.

Se vor disputa joi seara în Grupa E

Celtic - Lazio

Rennes - CFR Cluj

CFR Cluj, program complet în Grupa E

CFR Cluj - Lazio 2-1

Celtic - CFR Cluj 2-0

Rennes - CFR Cluj / 24 octombrie / ora 22:00

CFR Cluj - Rennes / 7 noiembrie / ora 20:00

Lazio - CFR Cluj / 28 noiembrie / ora 22:00

CFR Cluj - Celtic / 12 decembrie / ora 20:00.