​Mii de fani ai echipei Leicester City au participat, sâmbătă, la un marş în onoarea lui Vichai Srivaddhanaprabha şi a celorlalte patru persoane care au decedat, anul trecut, într-un accident de elicopter în apropierea stadionului King Power, relatează bbc.com.

Vichai SrivaddhanaprabhaFoto: nst.com

Fanii au început marşul în Magazine Square din Leicester, ei îndreptându-se către stadionul King Power, unde Leicester City întâneşte, de la ora 17.00, echipa Burnley, în Premier League.

Aproximativ 5.000 de persoane, majoritatea purtând flori şi fulare, au participat la marş.

“Acest marş înseamnă foarte mult pentru noi. Toată familia şi-a eliberat programul pentru a se asigura că va fi aici. Vichai a fost o persoană care a apropiat culturile, oamenii şi oraşul”, a afirmat Rishi Kotak, unul dintre fani.

La 27 octombrie 2018, preşedintele clubului Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, în vârstă de 60 de ani, a murit, alături de alte patru persoane (Kaveporn Punpare, Nusara Suknamai, Eric Swaffer şi Izabela Roza), după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit lângă stadionul King Power, după un meci cu echipa West Ham, scrie News.ro.