​Naționala Under 21 a României dispută un meci important împotriva Irlandei de Nord, în grupa 8 de calificare la Euro 2021. Disputa va avea loc pe arena "Anghel Iordănescu" din Voluntari, începând cu ora 20:30.

Mirel Radoi si nationala Under 21 a RomanieiFoto: frf.ro
  • Partida va fi transmisă în direct de PRO TV și Radio România Actualități.

Ce spune selecționerul Mirel Rădoi

"Vom efectua ceva schimbări pentru că încercăm oarecum să aducem forțe proaspete. Unii dintre jucători au acumulat o oboseală destul de mare, alții vin după perioade lungi de accidentări, au avut 3 meciuri în 12 zile și oarecum ne preocupă sănătatea lor nu doar la acest meci, ci și în partidele de campionat, să nu riscăm vreo accidentare pentru că nu vor mai juca nici în partidele de la meciurile de club, nici în dubla care urmează luna viitoare.

O să fie un adversar destul de redutabil. Au pierdut foarte greu în Danemarca, au un joc destul de simplu, dar bine pus la punct, o echipă cu angajament, duelul 1-1 aproape pe tot terenul. Dacă nu vom avea o mobilitate bună și o circulație a balonului foarte rapidă vom întâmpina probleme.

(n.red. - Dacă Irlanda de Nord e mai slabă decât Danemarca și Ucraina) - Se poate spune, dar nu se aseamănă cu niciuna dintre cele două echipe, nici măcar cu noi, nici cu Finlanda. Au un joc mult mai aparte", a spus Mirel Rădoi, citat de Mediafax.

Care este părerea lui Alex Pașcanu

"Cel mai important lucru în această seară este victoria! Avem calitate și noi, și ei, însă sperăm ca diseară să fim mai inspirați ca ei și să ne impunem jocul! E o grupă grea, echilibrată, însă noi încercăm să jucăm cât mai bine de la meci la meci, iar la final să ne bucurăm împreună de o nouă calificare la un turneu final" - Alex Pașcanu, citat de frf.ro.

Clasament grupa 8

1. Finlanda 7 puncte (7-1)

2. Danemarca 6 (4-2)

3. România 3 (4-2)

4. Ucraina 3 (4-5)

5. Irlanda de Nord 2 (2-3)

6. Malta 1 (0-8).