Federația Română de Fotbal a anunțat oficial că la partida dintre România și Norvegia, contând pentru preliminariile Euro 2020, vor asista 30.038 de copii sub 14 ani și însoțitori. Confruntarea va avea loc pe 15 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

Copii la meciul nationaleiFoto: frf.ro

"Avem 30.038 de copii sub 14 ani și însoțitori care vor să fie pe Arena Națională pe 15 octombrie, de la 21:45!

Vă mulțumim, suntem emoționați ca și voi, abia așteptăm să luptăm împreună și să ne bucurăm împreună!

Recordul UEFA all-time la o astfel de partidă, cu spectatori exclusiv copii, este de 22.000 de fani (Partizan-Alkmaar, septembrie 2019, grupele Europa League).

Distribuția pe mail a biletelor va începe de astăzi, 11 octombrie. A fost nevoie de timp pentru verificarea CNP-urilor, centralizarea datelor și organizare logistică", se arată pe site-ul FRF.

Informațiile importante pe care solicitanții le vor primi și în mailul cu biletele, pe care trebuie să le printeze, potrivit FRF:

  • Biletele copiilor vor rămâne în posesia însoțitorilor până la intrarea pe stadion.
  • Fiecare însoțitor va prezenta toate biletele la acces, asistând la intrarea copiilor din grupul pe care îl are în grijă.
  • Pentru grupurile care se deplasează la stadion în format organizat, cu transport autocar / microbuz, accesul mijloacelor de transport în Arena Națională se face prin intrarea din Bd. Basarabia, vehiculele urmând a fi parcate pe inelul din jurul stadionului, în limita spațiului disponibil.
  • Dat fiind numărul mare de grupuri care au anunțat venirea la stadion cu transport organizat (autocar, autobuz, microbuz), vă recomandăm să identificați din timp locuri de parcare în jurul complexului Arena Națională. Parcările din interiorul complexului au capacitate limitată și vor fi alocate în ordine cronologică a înscrierii.
  • Pentru grupurile care se formează la stadion (deplasare inviduală a copiilor cu părinții și grupare cu însoțitorii la porțile Arenei Naționale), accesul se va face prin intrarea din Bd Basarabia + intrarea din Bd. Pierre de Coubertin.
  • Vă recomandăm să ajungeți la stadion cu 2 ore înainte de începerea partidei, pentru evitarea aglomerației.

Selecţionerul Cosmin Contra a transmis un mesaj în care a mulţumit tuturor copiilor pentru că s-au înscris la acest meci. "Mulţumesc tuturor copiilor care s-au înscris. Suntem impresionaţi de numărul imens şi ne face şi mai responsabili pentru a vă face fericiţi după acest meci. Hai România!".