​Clubul Astra Giurgiu a anunțat, joi, că antrenorul Dan Alexa a semnat suspendarea contractului, pentru o perioadă de timp, "în care se vor continua discuțiile pentru rezilierea înțelegerii", potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Joi, Astra a plecat în cantonament la Curtea de Argeș alături de Bogdan Andone, cel care va prelua postul de antrenor după ce situația lui Dan Alexa va fi lămurită.

"Antrenorul Dan Alexa a acceptat suspendarea angajamentului său cu clubul nostru, pentru o perioadă de timp, în care se vor continua discuțiile cu acesta pentru rezilierea înțelegerii.

Astăzi, lotul Astrei a plecat într-un cantonament centralizat la Curtea de Argeș, unde echipa va sta până duminică, alături de noul antrenor al echipei noastre, Bogdan Andone, care urmează să semneze un angajament cu obiectiv imediat calificarea în play-off.

Andone - care a mai lucrat la Astra în sezonul în care echipa noastră a câștigat titlul va fi ajutat de Octavian Chihaia, Vasile Maftei, italianul Massimo Stalteri și Ionuț Boșneag", a transmis Astra Giurgiu.

Bogdan Andone a fost secundul lui Mihai Teja la FCSB în sezonul trecut, iar în startul acestei stagiuni a ocupat funcţia de principal la echipa patronată de Gigi Becali. Nemulţumit de implicarea lui Becali la echipă, Andone şi-a dat demisia după eşecul cu Alaşkert din preliminariile Europa League, iar de atunci a fost liber de contract.

După 12 etape scurse din Liga 1, cu Dan Alexa la conducere, Astra Giurgiu ocupă locul şapte, cu 16 puncte acumulate.

Citește și: Dan Alexa, după ce a fost înlocuit cu Bogdan Andone: "Nu m-a anunțat nimeni că nu mai sunt antrenorul Astrei, mă prezint la program"