FC Argeș, ocupanta locului 6 în Liga a II-a, a anunțat luni despărțirea de antrenorul Nicolae Dică. Echipa va fi condusă în continuare de Valentin Năstase, care a ocupat funcția de secund în mandatul lui Dică.

Foto:

"Mulţumim, Nicolae Dică!

Conducerea clubului FC Argeş şi antrenorul Nicolae Dică au ajuns la o înţelegere pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă. Oficialii grupării din Trivale au mai reziliat tot pe cale amiabilă şi contractele colaboratorilor lui Nicolae Dică: secundul Alin Popescu, antrenorul cu portarii, Răzvan Stanca şi preparatorul fizic, Dan Didiţă.

De pregătirea echipei se va ocupa Valentin Năstase, fostul mare jucător al echipei noastre, care a ocupat funcţia de secund în mandatul lui Dică.

Clubul FC Argeş îi mulţumeşte lui Nicolae Dică pentru munca depusă la Piteşti şi îi urează mult succes în activitatea profesională", se arată în comunicatul clubului FC Argeş.

Nicolae Dică o preluase pe FC Argeș la începutul sezonului, manifestându-și dorința de a promova în Liga 1. După 10 etape, FC Argeş se află pe locul 6, cu 16 puncte (5 victorii, o remiză, 4 înfrângeri), la șase lungimi în spatele liderului Turris, care are și un meci mai puţin disputat.

În ultimul meci, FC Argeș a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de ASU Poli, scor 3-0.