Barcelona și-a bucurat din nou fanii de pe Camp Nou cu o partida spectaculoasă, învingând-o pe Sevilla, scor 4-0, în etapa a opta din La Liga. Cu această victorie, catalanii s-au apropiat la două puncte de prima clasată, Real Madrid.

HotNews.roFoto: Hotnews

Recitalul de pe Camp Nou a fost deschis de Luis Suarez, în minutul 27. Uruguayanul a înscris din foarfecă, după o centrare de la Nelson Semedo.

Până la pauză, scorul a devenit 3-0 pentru gazde. Arthuro Vidal a majorat avantajul catalanilor, în minutul 32, după o pasă perfectă în fața porții de la Arthur. Trei minute mai târziu, Ousmane Dembele a punctat pentru prima oară în actuala ediție a campionatului spaniol, responsabilul cu pasa decisivă fiind același Arthur.

Scorul final a fost stabilit de Lionel Messi, în minutul 78, cu un șut direct din lovitură liberă, de la marginea careului. A fost primul gol al argentinianului în aceast campionat, după ce a avut un start ratat din cauza unei accidentări.

Barcelona a terminat meciul în noua oameni, după ce Ronald Araujo (în minutul 87) și Ousmane Dembele (în minutul 88) au primit roșu și au fost eliminați.

Vezi aici rezumatul partidei Barcelona vs Sevilla.

Rezultatele etapei a opta din La Liga:

Clasament: