Ianis Hagi a ratat o ocazie care îi putea aduce lui Genk trei puncte contra lui Napoli, în etapa a doua a grupelor Champions League. În minutul 84 al partidei arbitrate de Istvan Kovacs, mijlocașul român a șutat peste poartă dintr-o poziție foarte bună. Astfel, Genk și Napoli au încheiat la egalitate, scor 0-0. Felice Mazzu, antrenorul lui Genk, a lăudat evoluția lui Ianis Hagi împotriva vicecampioanei Italiei.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Ianis Hagi a fost titular la Genk și a evoluat până în minutul 90+2, când a fost înlocuit de Bryan Heynen.

Vezi aici rezumatul meciului Genk vs Napoli.

"Să smulgem un punct împotriva lui Napoli, după pedeapsa cu Salzburg (n.r a fost învinsă cu 6-2), este un rezultat bun. E păcat că nu am marcat la ocaziile avute. Dacă Ianis transforma în gol acea ocazie de la final, ar fi fost mai mult de un punct.

Napoli a avut și ea ocazii, deci putem fi mulțumiți cu rezultatul. Ce mă satisface este mentalitatea pe care au arătat-o jucătorii. Dorința de a arăta că sunt la același nivel", a spus Felice Mazzu, după meciul cu Napoli.

"Am vrut să câștigăm acest meci, dar a fost un rezultat bun împotriva unei echipe puternice precum Napoli. Ianis devine din ce în ce mai bun de la o săptămână la alta.

Ne-a adus multă creativitate și cred că, în curând, va deveni un număr 10 excelent pentru noi. Jucătorii mei au arătat o mentalitate puternică și asta ne va ajuta în viitor", a mai spus Mazzu, potrivit Digi Sport.

Grupa E, rezultatele serii:

Genk - Napoli 0-0

Liverpool - Salzburg 4-3

Au marcat: Mane 9, Robertson 25, Salah 36, 69 / Hwang Hee-Chan 39, Minamino 56, Haland 60

Clasament:

1. Napoli (2-0) 4 puncte

2. Salzburg (9-6) 3

3. Liverpool (4-5) 3

4. Genk (2-6) 1