​​Borussia Dortmund a obținut o victorie importantă în Grupa F din Champions League. Formația antrenată de Lucien Favre a învins, în deplasare, echipa Slavia Praga și a urcat pe prima poziție. În altă partidă, Genk și Napoli au terminat la egalitate, scor 0-0.

HotNews.roFoto: Hotnews

În ciuda jocului bun făcut de Slavia (Nicolae Stanciu a fost înlocuit în minutul 83 și a avut câteva ocazii importante, dintre care un șut din lovitură liberă respins în corner de Burki), Borussia a fost mai atentă și a reușit să câștige cele trei puncte grație "dublei" reușite de Achraf Hakimi, care a fost de fiecare dată servit de Brandt. Tot miercuri are loc și partida Barcelona și Inter.

Vezi aici cele două reușite ale lui Hakimi.

În Grupa E, Ianis Hagi a jucat 92 de minute pentru Genk și putea înscrie golul decisiv în minutul 84, însă a trimis pe lângă poartă dintr-o poziție foarte bună. Nici Napoli nu a strălucit în Belgia. Callejon și Milik au avut câte două ocazii, iar Mertens a fost singurul jucător al italienilor care a încercat să pătrundă prin apărarea adversă. S-a terminat 0-0 și echipa lui Ancelotti a urcat, pentru moment, pe prima poziție în clasament (înaintea partidei dintre Liverpool și Salzburg).