Clubul Nice l-a dat afară pe juniorul Lamine Diaby Fadiga, care a furat din vestiar ceasul de lux al atacantului Kasper Dolberg, informează AFP, citată de News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Eşecul meu contrasta cu reuşita şi aura lui Kasper, coechipierul meu. L-am luat fără motiv, poate din gelozie. În loc să mă lupt pe teren pentru a-i face concurenţă, am acţionat în mod laş faţă de el. Gestul meu nu a fost din lăcomie, ci din decepţie, din frustrare şi din sentimentul că sunt desconsiderat. În primul rând, aş dori să le cer iertare fanilor. Părăsesc clubul la care mi-am dorit întotdeauna să reuşesc şi să mă dezvolt, ceea ce pentru mine este cea mai mare pedeapsă", şi-a explicat jucătorul de 18 ani gestul, pe reţelele de socializare.

Potrivit sursei citate, internaţionalul francez de juniori nu va rămâne mult timp fără angajament, de serviciile sale fiind interesată echipa Paris FC, ultima clasată din Ligue 2.

Joi, OGC Nice a demarat o procedură disciplinară împotriva atacantului de 18 ani format la club, care a recunoscut că a furat, la 16 septembrie, ceasul lui Kasper Dolberg din vestiar.

Lamine Diaby Fadiga, însoţit de avocaţi, a recunoscut faptele, şi s-ar fi scuzat în faţa clubului, al lui Dolberg, în faţa căpitanului Dante şi a antrenorului Patrick Vieira. El s-ar fi angajat şi să-i plătească prejudiciul lui Dolberg. Valorea ceasului furat este estimată la 70.000 de euro.

Diaby Fadiga a evoluat de şase ori în Ligue 1, iar după o intervenţie chirugicală la gleznă, în septembrie a fost reintegrat în lot.

Kasper Dolberg este legitimat la OGC Nice din 29 august, când a fost transferat în schimbul a 20,5 milioane de euro de la Ajax Amsterdam. Venirea lui Dolberg anulase în mare parte şansele tânărului atacant de a mai prinde echipa.