Real Madrid a obținut un singur punct în partida disputată, pe teren propriu, împotriva celor de la Club Brugge, în etapa a doua a Grupei A din Champions League. Belgienii au condus cu 2-0 la pauză, însă echipa lui Zidane a reușit să egaleze în minutul 85, după ce căpitanul adversarilor a fost eliminat.

HotNews.roFoto: Hotnews

Emmanuel Dennis l-a învins de două ori pe Courtois în prima repriză ('9 și '39), deși părea că a pierdut controlul balonului la ambele faze. Sergio Ramos a redus din diferență în minutul 55, iar Casemiro a restabilit egalitatea în minutul 85, după ce Ruud Vormer (căpitanul celor de la Club Brugge) a fost eliminat, cu un minut în urmă, pentru al doilea cartonaș galben.

În urma acestui rezultat, Real ocupă ultimul loc în Grupa A, din care mai fac parte PSG și Galatasaray. Echipa antrenată de Zinedine Zidane a adunat un singur punct și a primit cinci goluri în două partide.

"Un rezultat prost, o reacție bună. Nu avem cum să fim fericiți, am jucat 45 de minute așa cum nu ar trebui să o facem vreodată. Rămân cu reacția lor, deși nu sunt mulțumit de punctul obținut. Primul gol primit a fost puțin amuzant. Am început rău, iar începând cu minutul 10 nu am fost concentrați în zonele unde adversarul ne putea pune probleme.

La pauză le-am spus jucătorilor să schimbe ceva în jocul lor, iar ei au făcut asta. Au intrat cu o atitudine mai bună, și-au dorit mai mult. Vom vedea ce se va întâmpla în continuare în grupă. Avem următorul meci în campionat, știm că suntem într-o situație rea în Champions League, dar vom continua să luptăm", a declarat Zidane, la conferința de presă, citat de Marca.

Vezi aici golurile partidei dintre Real Madrid și Club Brugge.

În Grupa C, Atalanta a fost învinsă și de Șahtior Donețk (1-2) și rămâne fără punct la prima sa participare în grupele Champions League. La meciul de la Milano a asistat şi antrenorul Mircea Lucescu, potrivit News.ro.

Au marcat: Zapata '28 / Junior Moraes '41, Solomon '90+5. Ilicic (Atalanta) a ratat un penalti în minutul 16. Vezi aici cele mai importante momente ale partidei din Italia.

Citește și: VIDEO Emmanuel Dennis (Club Brugge) a promis că se tatuează dacă marchează pe Santiago Bernabeu - A înscris de două ori până la pauză