Unul dintre titularii echipei naționale a Spaniei, David Silva, l-a impresionat pe goalkeeper-ul Joe Hart în momentul în care a ajuns la Manchester City, dar nu în sensul pozitiv, informează Mediafax.

David SilvaFoto: mancity.com

Actualul portar al grupării Burnley a precizat că mijlocașul iberic nu era jucătorul care este azi în momentul în care a semnat cu gruparea de pe "Etihad Stadium".

"Scund, lent, folosea doar un picior și nici nu știa care era poziția lui", a povestit Joe Hart, care a continuat: "Părea un om bun, dar nu știa nici măcar engleza".

Goalkeeper-ul englez a dezvăluit că prima impresie despre fostul lui coleg de la City, David Silva, nu a fost una bună. Cei doi au evoluat împreună sub culorile "cetățenilor", începând cu 2010, atunci când jucătorul spaniol a ajuns în lotul lui City, până în 2016, când Hart a fost împrumutat la Torino.

Portarul a spus că inițial a fost dezamăgit de mijlocașul, care i-a costat pe cei de la Manchester 30 de milioane de euro, dar în scurt timp a demonstrat calitățile lui.

Acum, Hart îl descrie pe Silva ca pe un "magician" al fotbalului. "Și-a crescut nivelul repede și și-a demonstrat calitățile. Este o nebunie, este un jucător foarte complet. Singurul lui punct negativ este înălțimea", a fost concluzia lui Joe Hart.

David Silva a ajuns în anul 2010 la Manchester City de la Valencia. În cele nouă sezoane petrecute pe "Etihad Stadium", jucătorul în vârstă de 33 de ani a evoluat în 405 meciuri și a marcat 72 de goluri, oferind 134 pase de gol.