Problema gazonului de pe stadionul "Ion Oblemenco" este departe de a fi rezolvată. Tehnicianul Victor Pițurcă a făcut un nou apel către cei responsabili, iar de data aceasta a solicitat intervenția Ministerului Mediului și a Ministerului Sănătății, din cauza mirosului insuportabil emanat de gazon. "Să știți că acel miros pe care îl emană acest gazon e foarte toxic pentru jucători, dar și pentru suporteri", a spus Pițurcă.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Problema este siguranţa jucătorilor. Amândouă echipele joacă pe acelaşi teren. Jucătorul, în orice momnet, se poate accidenta. Nu mai ai control asupra mişcărilor. Poţi face entorsă. Emană acest gazon un miros, aţi văzut. Eu repet, Ministerul Mediului şi Ministerul Sănătăţii ar trebui să trimită oameni să ia mostre, să schimbăm gazonul cât mai repede", a declarat Victor Pițurcă după meciul cu FC Viitorul.

"Eu nu vorbesc de teren neapărat ca joc. Cu toate că spectacolul e sigur stricat de acest teren. Eu cred că dacă era gazonul bun, meciul avea și alt ritm, fiindcă mingea circulă mult mai repede și spectacolul este altul. Eu mă gândesc la siguranța jucătorilor, la ce poate să li se întâmple. Apoi e acel miros. Să știți că acel miros pe care îl emană acest gazon e foarte toxic și foarte rău pentru jucători, dar și pentru suporteri, chiar dacă ei nu simt cum simțim noi care suntem pe gazon. Eu sper că în sensul acesta cei care conduc și cei care au posibilitatea să schimbe acest gazon să o facă în această lună", a mai spus Pițurcă la conferința de presă.

Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa FC Viitorul, în ultimul meci al etapei a XI-a a Ligii I. Echipa lui Pițurcă a urcat pe locul secund, cu 22 de puncte, în timp ce trupa lui Hagi rămâne cu 21 de puncte, pe locul trei.

Liga 1: CSU Craiova vs FC Viitorul 3-1 / Oltenii au întors scorul cu trei goluri înscrise în nouă minute și au urcat pe locul al doilea