​​Barcelona nu are parte de cel mai bun debut în La Liga (are deja două înfrângeri în primele șapte etape), însă o veste bună vine din partea staff-ului medical: Lionel Messi și Ouasmane Dembele au revenit la antrenamentele echipei, după cum informează presa iberică apropiată de formația de pe Camp Nou (sport.es).

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Messi și Dembele s-au pregătit luni normal cu restul echipei, iar apoi au continuat programul specific de recuperare.

Următorul meci al catalanilor este unul foarte important, în Champions League împotriva celor de la Inter (miercuri, 2 octombrie). Italienii traversează o formă excelentă în campionat (șase victorii din tot atâtea meciuri), în timp ce Barca a debutat cu o remiză în Champions League (0-0 pe terenul Borussiei).

Ultima decizie îi aparține lui Ernesto Valverde, tehnicianul campioanei Spaniei. Rămâne de văzut dacă Messi, Dembele și Jordi Alba (revenit și el după o accidentare) vor face parte din lotul cu care Barca va aborda meciul cu liderul din Serie A.

După șapte etape disputate în La Liga, Barcelona se află pe locul 4, cu 13 puncte acumulate, în timp ce liderul Real Madrid are 15.

În Champions League, catalanii fac parte din Grupa F, alături de Slavia Praga, Inter și Borussia Dortmund. În prima etapă au fost consemnate două remize: Inter vs Slavia 1-1 și Borussia vs Barcelona 0-0.