Clubul Politehnica Iaşi a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord cu FCSB cu privire la transferul portarului Ştefan Târnovanu la gruparea bucureşteană.

Stefan TarnovanuFoto: politehnicaiasi.ro

Dat fiind faptul că fereastra de transferuri este momentan închisă, oficializarea tranzacţiei va avea loc în perioada de iarnă, Târnovanu urmând să apere în continuare poarta Politehnicii până la sfârşitul actualului sezon (vara anului 2020), a precizat Poli Iaşi.

Ştefan Târnovanu a început fotbalul la grupele de copii ale Politehnicii Iaşi, sub îndrumarea lui Ovidiu Burdujan. Ulterior, avea să intre pe mâna antrenorului cu portarii Benone Dohot, care l-a ajutat pe Târnovanu să ajungă la naţionala U19 a României.

După un start de sezon în care l-a utilizat pe Denis Rusu între buturi, tehnicianul Mihai Teja a profitat de faptul că are un portar “U21” pe care se poate baza, introducându-l în ultimele două jocuri oficiale ale Politehnicii. Cu FC Viitorul în campionat şi, respectiv, în 16-imile Cupei României contra celor de la Rapid Bucureşti, scrie News.ro.