Cristiano Ronaldo (34 de ani) a revenit la antrenamentele lui Juventus, joi, după ușoara accidentare suferită, și va fi în lot pentru meciul de sâmbătă, din campionat, contra lui Spal.

HotNews.roFoto: Hotnews

Portughezul a ratat partida de marți, din etapa a cincea a campionatului, contra lui Brescia, scor 2-1. Ronaldo a acuzat o accidentare la aductori și nu a fost în lot pentru meciul cu Brescia. Maurizio Sarri a explicat motivul absenței elevului său: “Cristiano a resimțit ușoare dureri la aductori. Nu vreau să risc nimic cu accidentările”.

Cristiano Ronaldo a fost integralist în cinci partide disputate de Juventus în acest sezon, reușind două goluri și o pasă decisivă. Potrivit presei italiene, atacantul ar putea să nu fie titular în meciul cu Spal, însă va fi introdus pe parcursul jocului. Marți, Juventus va juca în Liga Campionilor, pe teren propriu, contra celor de la Bayer Leverkusen.

Meciul dintre Juventus și Spal, din etapa a șasea a Serie A, este programat sâmbătă, de la ora 16:00, transmite Mediafax.

Clasament:

1 Inter 15 puncte

2 Juventus 13

3 Atalanta 10

4 Napoli 9

.......

13 AC Milan 6 etc.