Claudiu Keșeru (32 de ani) a înscris trei goluri pentru Ludogoreț în meciul contra rușilor de la ȚSKA Moscova, de joi seara, scor 5-1. Partida a contat pentru grupa H din Europa League, din care mai fac parte Espanyol și Ferencvaros, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Keșeru a punctat pentru prima dată în minutul 52, când Ludogoreț conducea cu 2-1. Internaționalul român a primit o centrare de la Wanderson și a șutat din prima, cu mult efect, învingându-l pe Akinfeev, portarul rușilor.

A doua reușită a românului a venit în minutul 69, când s-a demarcat bine în careu și a reluat în plasă, ducând scorul la 4-1.

Claudiu Keșeru a realizat tripla în minutul 73, din lovitură de la 11 metri, aducând victoria echipei sale, scor 5-1. Internaționalul român a fost înlocuit în minutul 86. În urma acestei partide, atacantul a ajuns la 10 goluri marcate în cele 15 partide din acest sezon.

ŢSKA a condus în Bulgaria, graţie reuşitei lui Diveev, din minutul 11. După pauză, bulgarii au intrat mult mai bine şi au punctat de trei ori în patru minute. În minutul 48, Wanderson a egalat, iar Lukoki, două minute mai târziu, i-a dus pe bulgari în avantaj.

De asemenea, Dragoș Grigore a fost titular la Ludogoreț în meciul cu ȚSKA Moscova, iar Cosmin Moți a rămas rezervă neutilizată.

Ludogoreţ face parte din grupa H a Europa League, alături de ŢSKA Moscova, Espanyol şi Ferencvaros.