Tehnicianul echipei Lazio Roma, Simone Inzaghi, a declarat joi seară, după meciul pierdut cu scorul de 1-2 în faţa CFR Cluj, că formaţia sa merita mai mult şi că gazdele nu ar fi trebuit să beneficieze de penalti, scrie News.ro.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

“Fără îndoială, aşa cum se întâmplă deseori, meritam mai mult. Este un rezultat foarte dezamăgitor. Am avut o primă repriză excelentă. Sunt convins că ne vom califica în faza următoare şi trebuie să credem mereu în ceea ce facem. Ar fi corect şi să spunem că arbitrul nu ar fi trebuit să acorde acel penalti. Dacă aveam 2-0 sau mai mult, nu ne-am fi confruntat cu această problemă. Trebuie să ţinem capul sus, pentru că duminică ne aşteaptă un meci important cu Parma. Cele două înfrângeri cu Cluj şi SPAL sunt dezamăgitoare, trebuie să fim mai eficienţi în atac. Trebuie să analizăm de ce ne pierdem energia în repriza a doua”, a spus Inzaghi pentru Sky Sport Italia, potrivit football-italia.net.

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Lazio Roma, în prima etapă a grupei E a Ligii Europa, meci la care oaspeţii au condus cu 1-0. Au marcat Deac ’41 (penalti) şi Omrani ‘75 pentru CFR Cluj, respectiv Bastos ’25 pentru Lazio.

Europa League: CFR Cluj vs Lazio 2-1 / Debut de vis - Campioana României a revenit de la 0-1 și e lider în grupa E

Dan Petrescu: "Trebuia să marcăm mai multe goluri, Billel nu a fost concentrat. În prima repriză a mai fost un penalti clar"