CFR Cluj nu a avut neapărat noroc la tragerea la sorți, campioana României urmând să întâlnescă pe Lazio, Rennes și Celtic în Grupa E din Europa League. Fiecare meci în parte pare o finală pentru trupa lui Dan Petrescu. Primul test, contra lui Lazio. Confruntarea din Gruia va fi în direct pe Telekom Sport 1, Digisport 1 și Look Sport și LiveText pe HotNews.ro de la ora 19:55.

HotNews.roFoto: Hotnews

Echipe probabile:

CFR Cluj: Arlauskis - Susici, Cestor, A. Burcă, Camora - Djokovic, Bordeianu, L. Aurelio - C. Deac, Omrani, Păun. Antrenor: Dan Petrescu

Lazio: Strakosha - Vavro, Acerbi, Bastos - Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, Berisha, Jony - A. Correa, Caicedo. Antrenor: Simeone Inzaghi

Arbitru: Daniel Stefanski. Asistenți: Marcin Boniek, Dawid Igor Gollis (Polonia)

Părerea lui Dan Petrescu

  • "Nu joacă statistica, asta e părerea mea. Jucăm cu Lazio, Celtic, Rennes, sunt echipe de Liga Campionilor, jucăm meciuri importante. O să vedeţi cât va mai dura să ajungem în grupe, noi sperăm cu CFR, dar va fi aproape imposibil.
  • Sunt îngrijorat doar de faptul că Lazio nu prea pierde două meciuri la rând. În rest, este o echipă care are slăbiciuni" - Dan Petrescu.

Ce spune Simone Inzaghi

  • "Este o grupă dificilă, atât CFR cât şi Celtic au forţat calificarea în grupele Ligii Campionilor. Clujenii formează o echipă puternică, combativă, cu un antrenor de clasă precum Dan Petrescu. Vor fi multe dueluri intense care pot decide partida. De la CFR am remarcat un jucător. Billel Omrani este principalul pericol şi va avea parte de un tratament special.
  • Ştefan Radu, Immobile şi Luis Alberto nu au făcut deplasarea, este o decizie tehnică, prefer să-i odihnesc. Chiar dacă ar fi venit, ar fi stat în tribună. Mai bine să rămână la Roma să se antreneze pentru a fi cât mai în formă la partida de duminică.
  • Despre Ştefan Radu pot spune doar lucruri frumoase! A fost mai întâi coechipierul meu, acum joacă sub comanda mea de trei ani şi jumătate de când am preluat echipa şi întotdeauna şi-a făcut datoria. Este un fotbalist serios, dedicat. Ar fi vrut să vină, dar, repet, a fost decizia mea să stea acasă pentru a se pregăti"- Simone Inzaghi.

CFR Cluj, program complet în Grupa E

CFR Cluj - Lazio / 19 septembrie / ora 20:00

Celtic - CFR Cluj / 3 octombrie / ora 22:00

Rennes - CFR Cluj / 24 octombrie / ora 22:00

CFR Cluj - Rennes / 7 noiembrie / ora 20:00

Lazio - CFR Cluj / 28 noiembrie / ora 22:00

CFR Cluj - Celtic / 12 decembrie / ora 20:00.