Olympiacos și Tottenham Hotspur au remizat, miercuri, la Pireu, scor 2-2, în primul meci al grupei B din Champions League. În Grupa A, Club Brugge și Galatasaray au remizat, scor 0-0, (Florin Andone a fost rezervă la formația turcă), potrivit Mediafax.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia
  • Tottenham, finalista din ediția precedentă, a condus cu 2-0 după prima jumătate de oră a partidei. Harry Kane, în minutul 26, din lovitură de la 11 metri, și Lucas Moura, în minutul 30, au punctat pentru londonezi.

Cu un minut înainte de pauză, Olympiacos a revenit în joc, grație reușitei lui Daniel Podence. În minutul 54, grecii au obținut un penalti pentru un fault comis în careu de Vertonghen, iar Valbuena a transformat de la punctul cu var.

Partida dintre Olympiacos și Tottenham s-a încheiat cu scorul de 2-2. Din grupa B mai fac parte Bayern Munchen și Steaua Roșie Belgrad, care se vor întâlni în meci direct, miercuri, de la ora 22:00.

În runda a doua din grupa B, în data de 1 octombrie, Tottenham va primi vizita lui Bayern Munchen, în timp ce Olympiacos va merge la Belgrad, pentru duelul cu Steaua Roșie.

  • În cealaltă partidă disputată la 19:55, Club Brugge a fost echipa mai periculoasă din prima repriză, în ciuda faptului că posesia i-a aparținut lui Galatasaray. Cea mai mare ocazie le-a aparținut belgienilor, care au lovit bara, în minutul 35, prin Federico Ricca.

După pauză, ambele formații au căutat golul decisiv, iar belgienii de la Club Brugge au solicitat o lovitură de la 11 metri în minutul 89, pentru un presupus henț comis în careu de un apărător al lui Galatasaray. Arbitrul a decis să nu acorde penalti, după consultarea cu arbitrii din camera VAR.

Florin Andone, transferat în această lună la Galatasaray, a rămas pe banca de rezerve la jocul cu Club Brugge, debutul său amânându-se. Antrenorul Fatih Terim a mizat în centrul atacului pe columbianul Radamel Falcao.

Din grupa A a Ligii Campionilor mai fac parte PSG și Real Madrid. Cele două se vor întâlni miercuri, de la ora 22:00.

În runda secundă din Liga Campionilor, în data de 1 octombrie, Club Brugge va juca pe terenul lui Real Madrid, în timp ce Galatasaray va primi vizita lui PSG.