Primarul oraşului Paris, Anne Hidalgo, i-a transmis brazilianului Neymar că este de datoria lui să ajute echipa Paris Saint-Germain să câştige Liga Campionilor, informează lefigaro.fr.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Neymar, trebuie să ne ajuţi că câştigăm. Iubesc fotbalul, iubesc această echipă. Am luminat Turnul Eiffel în roşu şi albastru pentru tine, în culorile Parisului şi ale PSG. Aşa că, dragul meu băiat, te iubim mult, dar trebuie să te aduni şi să câştigăm Liga Campionilor", a spus Hidalgo.

În urmă cu doi ani, când a fost achiziţionat de la FC Barcelona, Neymar a pozat în faţa Turnului Eiffel, luminat în roşu şi albastru.

La 1 septembrie, Neymar a decis să rămână la Paris Saint-Germain, punând capăt astfel unei "telenovele" de două luni.

Negocierile cu FC Barcelona pentru o revenire a jucătorului nu s-au materializat, astfel că Neymar şi-a anunţat apropiaţii să pună capăt discuţiilor.

El era pregătit să dea chiar şi 20 de milioane de euro pentru a pleca, însă în cele din urmă i-a informat pe oficialii de la PSG că a decis să rămână.

În urmă cu doi ani, Neymar a plecat de la FC Barcelona la PSG, atunci suma plătită fiind de 222 de milioane de euro, informează News.ro.