Atacantul argentinian Lionel Messi a declarat, miercuri, într-un interviu pentru cotidianul Sport, că ar fi fost încântat dacă brazilianul Neymar ar fi revenit în această vară la FC Barcelona.

Lionel MessiFoto: fcbarcelona.com

"Aş fi fost încântat să revină. Sincer, nu ştiu dacă Barcelona a făcut tot posibilul pentru revenirea sa, dar sunt sigur că negocierile cu PSG nu au fost uşoare.

Noi avem o echipă spectaculoasă, care poate câştiga totul, chiar şi fără Neymar. La nivel sportiv, el este unul dintre cei mai buni din lume. Şi cu el în echipă, la nivel de imagine şi sponsori, clubul ar fi ajuns şi mai sus", a spus Messi.

De altfel, Messi a mai spus că jucătorii din vestiarul catalanilor nu au cerut "niciodată" readucerea lui Neymar. "Noi pur şi simplu ne-am spus părerea", a adăugat el.

La 1 septembrie, Neymar a decis să rămână la Paris Saint-Germain, punând capăt astfel unei "telenovele" de două luni.

Negocierile cu FC Barcelona pentru o revenire a jucătorului nu s-au materializat, astfel că Neymar şi-a anunţat apropiaţii să pună capăt discuţiilor.

El era pregătit să dea chiar şi 20 de milioane de euro pentru a pleca, însă în cele din urmă i-a informat pe oficialii de la PSG că a decis să rămână.

În urmă cu doi ani, Neymar a plecat de la FC Barcelona la PSG, atunci suma plătită fiind de 222 de milioane de euro, transmite News.ro.