Cu 10 zile inainte de reluarea campionatului, patronul Stelei a tulburat apele printr-o noua iesire sub-civilizata: "Nu am ce discuta despre Muresan si Paszkany! Un taran si un papagal!" In acelasi discurs, finantatorul din Ghencea anuntase ca CFR trebuie sa se multumeasca cu locul 3, implicit Cupa UEFA.

Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan a evocat depunctarea Stelei: "Nu am sa ii dau vreo replica fiindca Gigi nu a facut atita scoala cit mine sau Arpi. Asteptam sa vedem cum vor reactiona comisiile federatiei, pentru ca nu este pentru prima oara cind suntem jigniti".

"Cine mai e si Gigi asta? Miroase si acum a oaie si dechide gura?", a reactionat nervos antrenorul lui CFR, Ioan Andone, in momentul in care a aflat ultimele atacuri declansate de Becali impotriva gruparii sale.

Oficiali FRF declara ca exista acoperire regulamentara pentru o depunctare a Stelei, idee contrazisa insa de presedintele LPF Dumitru Dragomir: "Declaratiile lui Becali nu au treaba cu sportul, sunt pararile lui, sunt personale".