Angus MacDonald, fundaşul central al echipei Hull City, în vârstă de 26 de ani, suferă de cancer la colon, în stare incipientă, a anunţat clubul din Campionship, potrivit News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

MacDonald nu a jucat niciun meci în acest sezon, iar campionatul trecut a evoluat doar 90 de minute, din cauza unei feblite.

"Întreaga familie a clubului Hull City se adună împreună pentru a-i arăta lui Angus dragoste continuă şi îl va susţine în procesul de recuperare", a anunţat gruparea, într-un comunicat.

Angus McDonald, jucător format la Reading, a venit la Hull City în ianuarie 2018, fiind transferat de la Barnsley.

"Nu îmi este ușor să scriu această postare, însă viața nu este întotdeauna un drum ușor de navigat. Astăzi au apărut veștile din partea clubului, conform cărora am fost diagnosticat cu cancer de colon.

După un an petrecut pe tușă, revenirea pe teren a fost mai aproape ca niciodată, astfel că veștile au venit ca un șoc complet care este foarte greu de asimilat și de procesat. Voi fi pregătit să lupt cu capul înainte și voi face tot ce este posibil să îmi revin și să mă întorc pe teren", a scris Angus MacDonald pe Instagram, potrivit Digi Sport.