​FC Dinamo Bucureşti anunţă transferul fundaşului central croat Ante Puljic la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare, scrie News.ro.

Ante PuljicFoto: Facebook - FC Dinamo Bucuresti

Ultima oară la Al Faysaly (Arabia Saudită), Puljic a mai evoluat la Dinamo în sezonul 2015-2016, când a jucat 28 de meciuri în toate competiţiile, 21 în campionat, şase în Cupa României şi unul în Cupa Ligii, marcând două goluri în tricoul alb-roşu.

NK Zadar, Lokomotiva Zagreb, Dinamo Zagreb, Gent, Dinamo Bucureşti, Tom Tomsk şi Al Faysaly sunt echipele la care a evoluat Ante Puljic în carieră.

Noul jucător al echipei din Ştefan cel Mare a efectuat vizita medicală şi va intra în programul de pregătire stabilit de antrenorul principal Dusan Uhrin în cantonamentul de la Săftica.

- 21 de partide a jucat Puljic, sezonul trecut, pentru Al Faysaly în campionat.

- A înscris trei goluri pentru echipa din Arabia Saudită. 46 de meciuri şi 7 goluri a adunat Puljic pentru Tom Tomsk în primele două divizii ale campionatului din Rusia.

- 4 trofee a câştigat Puljic în carieră: două titluri de campion al Croaţiei cu Dinamo Zagreb, campionatul şi Cupa Belgiei cu Gent.

- 32 de ani va împlini Puljic peste două luni, pe 5 noiembrie.

- 66 este numărul oficial de joc al lui Puljic în sezonul competiţional 2019-2020.