​Selecţionerul Spaniei, Robert Moreno, a declarat, miercuri, că înainte să analizeze reprezentativa României ca adversară îi ştia dintre jucătorii români pe Florin Andone, Ianis Hagi şi Cristian Săpunaru. După analizarea adversarilor de joi, Moreno s-a declarat impresionat de Nicolae Stanciu, potrivit News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

“Nu văd acest meci ca fiind un debut, abia îl aştept. O să fie un meci foarte dificil, dar sper să fie totul bine. Jucătorilor li se comunică înainte de începerea partidei, este important ca toţi să se concentreze. Orice victorie este importantă. Nu putem sărbători până nu avem rezultatele.

Vrem să ne calificăm de pe primul loc. Le-am spus jucătorilor că dacă vor continua să evolueze la nivelul la care o fac acum, oricare dintre ei poate deveni titular. Nu cred că este benefic să avem de fiecare dată același portar. Andone, Hagi, Săpunaru... Pe ei îţi ştiam înainte să studiez echipa. Acum îi ştiu pe toţi. M-a impresionat Stanciu”, a spus Moreno.

Partida România - Spania se va disputa joi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa F a preliminariilor Euro-2020.

Citește și: