FCSB trăiește o rușine imensă în Liga 1, acolo unde este ultima clasată după șapte etape disputate. Singura variantă pentru a mai salva sezonul este reprezentată de Europa League, competiție unde formația bucureșteană trebuie să treacă de Vitoria Guimaraes în play-off (a fost 0-0 în manșa tur). Disputa de pe "Estádio D. Afonso Henriques" va fi în direct pe ProTV și LiveScore pe HotNews.ro de la ora 22:00.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ce spune Vintilă

"Of nu mă tem de nimic, nici de demitere. E păcat că tocmai românii fac așa ceva. Nu sunt ironic, nu sunt sarcastic, nu râd. Eu sunt conectat la meci, nu citesc presa. Și nu mă tem de nimic. Am venit de câteva zile, mai departe vom vedea. Eu cred în acest grup, important e meciul de maine ( n.r. joi)

Am venit pregătiți, am văzut că jucătorii sunt foarte montați și își doresc ca odată cu acest joc să fie un nou început pentru echipa noastră. Știm că va fi o atmosferă incendiară" - Bogdan Argeș Vintilă.

Echipele probabile:

Guimaraes: Douglas - Sacko, Tapsoba, Bondarenko, Hanin - Pepe, Al Musrati, Almeida - Rochina, Duarte, Davidson. Antrenor: Ivo Vieira

FCSB: Bălgrădean - V. Crețu, Planic, I. Cristea, Panțâru - Pintilii, Ov. Popescu - Vână, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere. Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă

Arbitru: Irfan Peljto, ajutat de Senad Ibrisimbegovic și Admir Sehovic (toți din Bosnia)

  • O eventuală calificare în grupele Europa League ar aduce peste 8 milioane de euro în conturile celor de la FCSB.
  • România are deja o echipă calificată în grupele EL: CFR Cluj.