Echipa medicală a Barcelonei nu vrea să riște în privința revenirii lui Lionel Messi după accidentarea suferită la pulpa piciorului drept la 5 august, astfel că Ernesto Valverde nu îl va avea la dispoziție pe argentinian până la finalul lunii septembrie, informează L'Equipe.

Lionel Messi si accidentarea suferita la antrenamentFoto: fcbarcelona.com

Chiar dacă a reluat antrenamentele alături de echipă săptămâna trecută, Lionel Messi mai are de așteptat până la revenirea pe teren. Argentinianul va profita astfel de pauza internațională și de alte două sau trei săptămâni pentru a se recupera complet.

Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur va rata debutul Barcelonei în Champions League la jumătatea lunii septembrie, dar și următoarele patru sau cinci etape din LaLiga.

Lionel Messi s-a accidentat la pulpa piciorului drept la 5 august, la primul antrenament de la reluarea pregătirilor, ratând astfel turneul amical al catalanilor din Statele Unite.

Săptămâna trecută, Messi s-a antrenat alături de colegii săi, însă nu a fost inclus în lotul pentru meciul din campionat cu Betis Sevilla, câștigat duminică de Barcelona cu 5-2.