După meciul nul, 1-1, cu Valladolid de pe Santiago Bernabeu, în etapa a doua din Campionatul Spaniei, antrenorul echipei spaniole de fotbal Real Madrid, Zinedine Zidane, a intrat în vizorul presei care consideră că tehnicianul francez şi-a pierdut "imunitatea", informează cotidianul L'Equipe.

Zinedine Zidane si Florentino PerezFoto: Captura Le Figaro

"Acest rezultat ne lasă un gust amar. Este complicat, dar meritam mai mult, mai ales că prima repriză a fost bună, am avut ocazii. Dar ne-a lipsit finalizarea", a spus antrenorul madrilenilor, aflaţi pe locul 3 în La Liga.

"Zidane îşi pierde imunitatea", a titrat, marţi, cotidianul madrilen Marca pe prima pagină, apreciind acest subiect mai important chiar decât dosarul Neymar, unul din subiectele care ţin capul de afiş al presei.

Real Madrid a terminat la egalitate, 1-1, partida disputată pe teren propriu cu formaţia Valladolid, sâmbătă seara, în cadrul etapei a 2-a a campionatului de fotbal al Spaniei.

Madrilenii, încurajaţi de cei 63.000 de spectatori prezenţi în tribune, au deschis scorul în minutul 82, prin Karin Benzema, însă oaspeţii au reuşit să egaleze prin Sergi Guardiola, în minutul 88, informează Agerpres.