​​Etapa a treia din Premier League a fost una plină de evenimente. Chelsea s-a impus în deplasarea de la Norwich, Manchester United a fost învinsă în prelungiri, pe teren propriu, de Crystal Palace, în timp ce Florin Andone (Brighton) a fost eliminat în minutul 30 al partidei cu Southampton.

Faultul lui Florin AndoneFoto: Captura beIN Sports

Chelsea s-a văzut egalată de două ori de Norwich, însă a obținut victoria în repriza a doua. Au marcat Abraham ('3 și '68) și Mount ('17) pentru echipa lui Lampard, în timp ce Cantwell ('6) și Pukki ('30, deja al cincilea gol pentru finlandez în acest sezon) au înscris pentru Norwich.

Vezi aici reușitele partidei dintre Norwich și Chelsea.

La Manchester, trupa antrenată de Solskjaer a fost condusă încă din minutul 32 (gol Jordan Ayew), a egalat în minutul 89 prin James (după ce Rashord a lovit bara din penalty în minutul 70), dar Crystal Palace a obținut cele trei puncte în minutul 93, după golul lui van Aanholt.

Vezi aici golurile partidei dintre Manchester United și Crystal Palace.

Florin Andone a fost eliminat în minutul 30 al partidei dintre Brighton și Southampton (scor 0-2, goluri Djenepo '55 și Redmond '90+1). Românul l-a călcat pe tibie pe Yan Valery și a văzut direct cartonașul roșu. Paul Merson a declarat că Andone ar trebui să fie suspendat pentru cel puțin cinci etape, în timp ce Gary Lineker a scris pe Twitter că "Andone a fost eliminat după un tackle înspăimântător!".

Vezi aici faultul lui Andone și golurile celor de la Southampton.

Au mai avut loc sâmbătă în Premier League:

Sheffield United vs Leicester 1-2 (McBurnie '62 / Vardy '38, Barnes '70)

Watford vs West Ham 1-3 (Gray '17 / Noble '3 pen., Haller '64, '73)