Bogdan Vintilă a fost prezentat, vineri, ca antrenor oficial al echipei FCSB, finanţatorul Gigi Becali subliniind că acesta va face şi echipa, dar şi schimbările.

Bogdan Arges VintilaFoto: captura Look Tv

"Are şcoala lui Hagi şi ştiţi de cât timp caut asta. Gică Hagi mi-a spus că le face două antrenamente pe zi, de nu mai au chef de nimic. Asta am vrut şi aici, un antrenor care să-i antreneze", a declarat Becali.

"Am venit cu drag şi să muncesc pentru un creştin. Sunt jucători cu care am lucrat, le ştiu potenţialul, simt că şi-au pierdut calea, trebuie puşi pe cea dreaptă. Jucătorii şi-au pierdut puţin încrederea, dar şi-o vor recăpăta. Contractul e cât vrea Dumnezeu, rezultatele contează. Eu pun suflet, dacă mă implic pun suflet, merg pe o perioadă cât mai lungă posibil, peste tot unde am fost, am lăsat loc de bună ziua. Abia aştept să mă întâlnesc cu toţi antrenorii buni din România" - Bogdan Argeș Vintilă.

Bogdan Argeş Vintilă, în vârstă de 47 de ani, a mai antrenat Concordia Chiajna, FC Viitorul, naţionala Under 17 a României, FC Voluntari şi Metaloglobus. Ultima oară a fost secund la Astra, în 2018.

În cariera de fotbalist, Bogdan Vintilă a evoluat la Metalul Bucureşti, Steaua, FC Argeş, Rapid, FC Naţional, Bursaspor şi Concordia Chiajna.

Fostul portar are cinci meciuri pentru echipa naţională a României, toate în 2002, informează News.ro.