Argentinianul Lionel Messi, atacantul campioanei en titre FC Barcelona, accidentat la pulpa piciorului de pe data de 5 august, a revenit la antrenamentul colectiv miercuri, în timp ce clubul catalan, învins în meciul de debut al sezonului la Bilbao de Athletic (0-1), va întâlni duminică Betis Sevilla, în etapa a 2-a din La Liga, informează AFP.

Lionel MessiFoto: fcbarcelona.com

Atacantul argentinian s-a accidentat la pulpa piciorului drept la primul antrenament de la reluarea pregătirilor, accidentare care l-a făcut să rateze turneul de pregătire al "Barcei" din Statele Unite.

Messi s-a antrenat singur miercuri dimineaţă înainte de a se alătura coechipierilor săi în cursul după-amiezii. Chiar dacă titularizarea sa pentru meciul de duminică cu Betis nu este încă decisă, Barcelona se confruntă însă cu mai multe indisponibilităţi în atac după meciul de la Bilbao.

Uruguayanul Luis Suarez va fi absent o lună din cauza unei accidentări musculare la pulpa piciorului drept, iar francezul Ousmane Dembele cinci săptămâni pentru o accidentare la coapsa stângă.

Catalanii ar putea conta, în schimb, pe noua achiziţie Antoine Griezmann, susține Agerpres.