​După ce în campionat a ajuns să contabilizeze patru înfrângeri consecutive, FCSB speră să aibă parte de o soartă mai bună în Europa League, acolo unde vicecampioana României se va duela în play-off cu Vitoria Guimaraes. Meciul tur va avea loc la Giurgiu (Stadion Marin Anastasovici), va fi în direct pe ProTV și Livescore pe HotNews.ro de la ora 21:30.

FCSB vs VitoriaFoto: fcsteaua.ro

Ce spune principalul Vergil Andronache

"În opinia mea, mâine (n.r. joi) veți vedea jucătorii extraordinar de montați. Vor avea atitudine. Sper să putem veni cu aplombul nostru, cu determinarea noastră și cu valorile pe care oaspeții noștri nu le au. Avem niște jucători care pot face diferența. Este primordial să nu primim gol.

Vreau ca suporterii să vină la meci. Anul trecut, cu Rapid Viena, eram în tribune și îi susțineam. De 10 ani de zile îmi doream să stau pe bancă. Mâine (n.r. joi), pe bancă, va sta un om din rândul suporterilor. La meciul cu Mlada, am fost încurajați tot meciul și ne-au fost de mare folos" - Vergil Andronache, antrenorul interimar al lui FCSB.

Echipe probabile:

FCSB: Bălgrădean - Crețu, Planici, Marc, Soiledis - Vână, Pintili, Tănase - Oaidă, Coman, Gnohere

Vitoria Guimaraes: Miguel Silva - Sacko, Tapsobam, Pedrao, Hanin - Musrati - Rochihna, Pepe, Almeida, Davidson - Guedas

Arbitru: Matej Jug (Slovenia), ajutat de Matej Zunic și Grega Kordez (ambii Slovenia). Al patrulea oficial: Nejc Kajtazovic (tot Slovenia).

  • Cele două echipe nu s-au mai întâlnit până acum.
  • În ultimele cinci partide, FCSB a înregistrat trei înfrângeri (cu Poli Iași, 1-2, cu Voluntari, 1-3, și cu Astra, 2-1), o remiză (0-0 cu Mlada Boleslav) și o victorie (1-0 cu Mlada Boleslav).
  • De cealaltă parte, Vitoria are patru victorii (6-0 și 3-0 cu Ventspils, 4-0 și 1-0 cu Jeunesse Esch) și o remiză (1-1 cu Boavista).