George Puşcaş (23 de ani) i-a luat pe toţi prin surprindere cu prestaţia foarte bună din partida Reading - Cardiff (3-0, a reușit o dublă), chiar şi pe cei de la FIFA.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Printr-o postare pe pagina de Twitter, forul european dă de înţeles că primul gol al românului va face parte din reuşitele nominalizate în acest an la titlul de cel mai frumos gol.

”Am anunţat că mâine vom dezvălui primii 10 finalişti pentru Premiul Puskas, în 2019. După care, George Puşcaş înscrie acest gol pentru Reading. Asta înseamnă să ţi se potrivească numele”, sună mesajul celor de la FIFA, după evoluţia de excepţie a românului.

George Puşcaş a fost eroul lui Reading în meciul cu Cardiff, disputat duminică, în etapa a treia din liga secundă engleză, încheiat cu scorul de 3-0.

Atacantul român a înscris două goluri pentru echipa sa, care şi-a trecut în cont primele puncte din acest sezon. Orădeanul a debutat în campionat etapa trecută, jucând din minutul 46 al meciului disputat în deplasare cu Hull City şi pierdut cu 1-2, informează Mediafax.

VIDEO George Puşcaş, două goluri în 40 de minute, la primul meci jucat ca titular la Reading