Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a declarat, marţi seară, că echipa sa a demonstrat în meciul cu Celtic Glasgow, scor 4-3, că este cea mai bună din România.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Suntem fericiţi şi mândri că am reprezentat România cu cinste. Suntem mulţumiţi că am închis gura celor care au spus că nu am luat pe merit campionatele luate, dar am demonstrat că suntem cea mai bună echipă din România. După victoria asta mulţi nu o să mai aibă ce să zică. Jucătorii mei sunt senzaţionali şi azi le-am spus că dacă ne apărăm, nu avem nicio şansă. E un grup extraordinar, aici face antrenorul echipa. Am ales jucători buni, cu entuziasm, nu neapărat cei mai tehnici", a declarat Petrescu la Digisport.

CFR Cluj s-a calificat, marţi, în play-off-ul Champions League, trecând în turul trei preliminar de formația Celtic Glasgow, scor 1-1 în tur şi 4-3 în retur.

  • La Glasgow au marcat: Forrest '51, Edouard '61, Christie '76 / Deac '27, Omrani '74 (pen.), '80, Țucudean '90+7
  • CFR Cluj va întâlni echipa Slavia Praga, la care sunt legitimaţi Nicolae Stanciu şi Alexandru Băluţă, în play-off-ul Champions League. Meciurile din play-off vor avea loc la 20/21 august (la Cluj), respectiv 27/28 august (la Praga).
  • În urma calificării în play-off-ul preliminariilor Champions League, CFR Cluj și-a asigurat prezența în grupele Europa League (dacă va fi eliminată de Slavia Praga).
  • În play-off-ul Europa League, Celtic va întâlni învingătoarea dublei dintre AIK Stockholm și Sheriff Tiraspol. În tur, suedezii s-au impus cu 2-1 în deplasare.

  • Potrivit Digisport, CFR Cluj va primi cinci milioane de euro pentru calificarea în play-off-ul Champions League.

VIDEO CALIFICARE! CFR Cluj învinge Celtic cu 4-3 și se se va duela cu Slavia Praga pentru grupele Champions League / Ardelenii, siguri de prezența în grupele Europa League