​Echipa engleză de fotbal Tottenham Hotspur, finalista ediţiei trecute de Champions League, a ajuns la un acord cu clubul italian Juventus Torino pentru transferul internaţionalului argentinian Paulo Dybala la gruparea din Premier League, în schimbul sumei de 70 milioane euro, anunţă Sky Sports, potrivit Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Tottenham urmează acum să-l convingă şi pe Dybala să-şi dea acceptul pentru această mutare, după ce argentinianul a fost recent la un pas să semneze cu o altă grupare engleză, Manchester United, însă transferul a eşuat din cauza pretenţiilor exagerate ale jucătorului, conform presei britanice.

Sky Sports adaugă că principalul obstacol în negocierile dintre clubul londonez şi fotbalistul sud-american îl reprezintă drepturile de imagine.

Tottenham Hotspur poartă, în paralel, negocieri cu Manchester United pentru transferul mijlocaşului danez Christian Eriksen la gruparea de pe Old Trafford.

Cluburile engleze sunt presate să facă ultimele mutări pe piaţa transferurilor până joi, când se va încheia actuala perioadă de mercato din Premier League.