​George Pușcaș este tot mai aprope de a spune "adio" grupării Inter Milano. Potrivit site-ului gianlucadimarzio.com, citat de Mediafax, atacantul român poate fi considerat jucătorul echipei din Championship (liga a doua din Anglia), Reading.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Formația engleză ar urma să plătească 8 milioane de lire sterline (8,7 milioane de euro). Transferul este pe ultima sută de metri. George Pușcaș urmează să efectueze în dimineața zilei de miercuri, 7 august, vizita medicală ca mai apoi să semneze cu Reading. Gruparea este la al doilea transfer din Italia în această perioadă. Portarul Rafael Cabral, de la Sampdoria, a semnat cu echipa din Championship.

Potrivit presei internaționale, inițial internaționalul în vârstă de 23 de ani a fost dorit și de o rivală din campionat a lui Reading, Birmingham, dar clubul nerazzurro a preferat să meargă pe a doua ofertă venită din Anglia.

Reading este antrenată, din decembrie 2018, de portughezul de 48 de ani, Jose Manuel Gomes, iar ultima dată când a promovat în Premier League este în anul 2012. În 1927 și 2015 a reușit să ajungă până în semifinalele Cupei Angliei, acestea fiind cele mai mari performanțe ale echipei.

În această vară, George Pușcaș s-a pregătit alături de Inter Milano, mergând în cantonamentul din Singapore, dar și în Londra, acolo unde a îmbrăcat pentru ultima dată tricoul negru-albastru. Atacantul a evoluat în ultimele 45 de minute ale amicalului cu Tottenham și a ratat primul penalty al echipei.

În sezonul trecut, Pușcaș a evoluat pentru Palermo, formație pentru care a jucat în 33 de meciuri și a marcat de 9 ori.