​Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, marţi, că formaţia sa va trebui să facă un meci perfect cu Celtic Glasgow, în preliminariile Champions League, potrivit News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"La meciurile de acasă e foarte bine să nu primeşti gol, dar nu ştiu cum să facem cum să nu primim. Arlauskis trebuie să prindă o zi fantastică, la fel şi apărarea şi norocul va conta. E clar că vrem o victorie, dar e important să nu luăm gol. Un 1-0 ar fi fantastic, dar ştim ce ne aşteaptă la Glasgow, o atmosferă fantastică.

Nu suntem foarte norocoşi că am căzut cu Celtic, mâine va fi foarte greu. Vom avea nevoie de un meci perfect, la cum joacă acum ne va fi greu să îi oprim. Totul e în favoarea lor, tradiţia, bugetul, jucătorii. Noi nu putem lua decât jucători liberi, dar mâine nu va juca bugetul. Nu am mai jucat în grupe de ani buni şi va fi un miracol să ajungem acolo", a spus Dan Petrescu potrivit digisport.ro.

Petrescu a precizat că Juan Culio nu va juca în prima manşă cu Celtic. "Culio e exclus să joace. Era cel mai în formă jucător al echipei, nu trebuie să depindem de un jucător. Ţucudean a jucat bine în ultimul meci, ieri nu s-a antrenat şi azi sper să se antreneze. E greu să fie la nivel înalt având în vedere că nu s-a antrenat", a adăugat el.

Campioana României, CFR Cluj, întâlneşte Celtic Glasgow, miercuri, pe teren propriu, de la ora 21.00, în prima manşă a turului trei preliminar al Champions League.