Sepsi Sfântu Gheorghe și FC Viitorul au încheiat la egalitate, scor 2-2, în etapa a patra a Ligii 1. Partida a fost una cu multe răsturnări de situație, gazdele au condus cu 1-0 la pauză, însă echipa lui Gică Hagi a revenit în repriza secundă. Sepsi a reușit să salveze un punct grație unui gol marcat în minutul 90+3.

Liga 1Foto: lpf.ro

Au marcat Carnat ’37 şi Bouhenna ‘90+3 pentru Sepsi, respectiv Ciobanu ’46 şi Eric ’52 (penalti) pentru Viitorul.

În minutul 73, un gol marcat de Calcan a fost anulat pentru fault în atac.

În minutul 90+3, de la Sepsi a fost eliminat tehnicianul Csaba Laszlo.

Ce au spus cei doi antrenori:

“Un meci frumos, ambele echipe au dominat câte o repriză, ei pe prima, noi pe a doua. Un meci cu atmosferă frumoasă. Le-am spus jucătorilor la pauză să atacăm mai bine în ultimii 30 de metri, să băgăm mai multe pase în adâncime. Am făcut o repriză foarte bună şi cred că meritam victoria. Arătăm bine, chiar dacă am făcut schimbări. Creştem jucători, jucăm şi un fotbal bun, suntem apreciaţi. Drumul e lung, sperăm să muncim bine şi să arătăm mai bine săptămâna viitoare la meciul de acasă”, a spus Hagi la Look Plus.

De cealaltă parte, Csaba Laszlo a declarat că îl bucură punctul obţinut, dar este puţin supărat pentru că a fost eliminat “dintr-o prostie”. “Cred că am jucat în prima repriză ce trebuie să jucăm împotriva Viitorului. Sunt puţin supărat pentru că am intrat pe teren şi mi-a dat cartonaş roşu. M-am bucurat şi am uitat că sunt pe teren, de aceea am luat cartonaş roşu. Cred că am meritat un punct şi sunt bucuros. Nu sunt bucuros pentru că am făcut greşeli din care Viitorul a marcat golurile. Sunt puţin supărat pentru că am luat cartonaş roşu şi acum am luat dintr-o prostie”, a afirmat el.

Au evoluat echipele:

Sepsi: Fejer – Dimitrov, Barisic, Tincu, Fl. Ştefan – Vaşvari, Velev (Bouhenna ’46) – Gal Andrezly, D. Flores (Fulop ’76), Ştefănescu (Karanovic ’34) – Carnat. Antrenor: Csaba Laszlo

FC Viitorul: Căbuz – Boboc, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer – Ciobanu, Artean, S. Filip (Dulca ’53) – Eric (Mladen ’78), Calcan, Pitu (Houri ’70). Antrenor: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: Velev ’38, Ştefan ‘87 / Filip ‘16

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Alexandru Cerei, Adrian Popescu - Horia Mladinovici

Observatori: Sorin Boca, Cristian Vasc.

Rezultate înregistrate în etapa a patra:

Chindia Târgoviște - CFR Cluj 1-4

FC Botoșani - Gaz Metan Mediaș 1-1

Dinamo București - Academica Clinceni 4-2

FC Hermannstadt - Univ. Craiova 2-1

Sepsi - Viitorul Constanța 2-2

Au mai rămas de disputat:

Luni:

18:00 Voluntari - Poli Iași

21:00 Astra FCSB

Liga 1, clasament în timp real:

Sursa foto: soccerstand.com