Manchester United a învins AC Milan, scor 5-4, la loviturile de departajare, într-o partidă disputată pe Principality Stadium din Cardiff, în cadrul turneului amical International Champions Cup. După 90 de minute, cele două formații s-au aflat la egalitate, scor 2-2.

HotNews.roFoto: Hotnews

Marcus Rashford a deschis scorul pentru Manchester United în minutul 14, iar apoi Suso a egalat pentru "rossoneri" (26'). Victor Lindelöf (60') a trimis mingea în proprie poartă și i-a adus pe italieni în avantaj, însă Jesse Lingard a egalat situația pe tabelă în minutul 72.

Astfel, s-a trecut la loviturile de departajare, unde formația din Premier League s-a impus cu 5-4. Lingard, Young, Greenwood, Gomes și James au înscris de la punctul cu var pentru United, în timp ce pentru AC Milan au marcat Calhanoglu, Bonaventura, Silva și Krunic. Singurul care a ratat a fost Daniel Maldini, fiul lui Paolo Maldini şi nepotul lui Cesare Maldini.

Rezumatul meciului Manchester United vs AC Milan.

Pentru ambele echipe a fost ultimul test înainte de debutul în noul sezon al campionatelor din Anglia, respectiv Italia. Manchester United va juca în prima etapă pe 11 august, contra lui Chelsea. AC Milan a începe în Serie A contra celor de la Udinese, pe 25 august.

Rezultatele celor două echipe la International Champions Cup:

AC Milan: 0-1 cu Bayern Munchen, 0-1 cu Benfica, 2-2 (4-5 la penaltiuri) cu Manchester United)

Manchester United: 1-0 cu Inter, 2-1 cu Tottenham, 2-2 (5-4 la penaltiuri) cu AC Milan)