FC Viitorul a câștigat manșa secundă a confruntării cu Gent, scor 2-1, însă a ratat calificarea în turul trei preliminar al Europa League, după ce belgienii s-au impus cu 6-3 în partida tur.

HotNews.roFoto: Hotnews

Yaremchuk a deschis scorul pentru Gent în minutul 38, în timp ce Gabi Iancu a marcat de două ori din penalty pentru echipa lui Gică Hagi ('47 - după un fault în careu și '61 - după un henț).

A fost 7-5 la general pentru belgieni, care vor întâlni în turul al treilea pe AEK Larnaca, după ce ciprioții au învins cu 7-0 la general formația Levski Sofia.

Au evoluat echipele:

FC Viitorul: Căbuz – Mladen, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer – Achim, Artean (Eric ’62), Houri – Iancu, G. Ganea (Calcan ’73), Măţan (Filip ’55). Antrenor: Gheorghe Hagi.

KAA Gent: Kaminski – Lustig, Ngadeu, Plastun, Asare – Dejaegere (Verstraete ’57), Owusu, David, Odjidja – Kubo (Bezus ’59), Iaremciuk (Sylla ’87). Antrenor: Jess Thorup

Meciul a fost arbitrat o brigadă din Spania, cu José Luis Munuera Montero la centru, ajutat de Iñigo Prieto López De Cerain şi Alfonso Baena Espejo. Arbitru de rezervă a fost Mario Melero Lopez.