Preşedintele Viitorului, Gică Popescu, a făcut marele anunţ în privinţa lui Denis Drăguş. Fotbalistul urmează să devină component al echipei Standard Liege, iar în scurt timp va ajunge în Belgia pentru a face vizita medicală.

Denis DragusFoto: fcviitorul.ro

Cu aproximativ jumătate de oră înainte de returul cu Gent, care porneşte de la 6-3 pentru belgieni, oficialul Viitorului a recunoscut că Drăguş va pleca la echipa de unde Răzvan Marin a făcut pasul la Ajax: "99% e jucătorul lui Standard Liege. De mâine! Când va face vizita medicală, contractul intră în vigoare", a declarat "Baciul" pentru TVR 1.

Odată ajuns în Belgia, acolo unde mai evoluează şi Ianis Hagi, la campioana Genk, Drăguş va avea o concurenţă acerbă cu fotbaliştii din atacul echipei antrenate de Michel Preud'homme.

În banda stângă, internaţionalul român se va lupta pentru un loc de titular cu: Limbombe, Mpoku, Lestienne şi Balikwisha.

Dacă va fi folosit "vârf", Drăguş se va lupta cu: Avenatti, Emond, Oulare, Cop, Sa, Mmaee.

Drăguş e un produs al clubului de la malul mării. El a făcut trecerea la prima echipă încă de acum 2 ani, iar de atunci a avut evoluţii foarte bune. În statistici, atacantul se prezintă în felul următor: 57 de meciuri, 13 goluri şi 6 pase decisive.

Transfermarkt îi oferă o cotă de piaţă de două milioane de euro, susține Mediafax.