FCSB a anunţat, miercuri, transferul fundaşilor stânga Sorin Şerban (19 ani) şi Ionuţ Panţîru (23 de ani). Primul soseşte din liga a treia, de la Minaur Baia Mare, în timp ce al doilea are deja experienţă în Liga I, evoluând în ultimele două sezoane şi jumătate la Poli Iaşi, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Sorin Şerban a semnat un contract valabil pentru următoarele cinci sezoane şi va purta tricoul cu numărul 22. Fundaşul de 19 s-a pregătit deja alături de noua sa echipă.

„Sorin Şerban este un jucător născut pe 17 aprilie 2000, la Baia Mare. Acesta a început fotbalul la vârsta de 9 ani, la FC Viorel Mateianu şi a trecut, de-a lungul anilor, pe la mai multe cluburi de copii şi juniori (CS Mara Baia Mare, CS Sporting Recea, CSS2 Baia Mare, CS Viitorul Ulmeni sau FC Unirea Dej). În ultimul an a evoluat pentru CS Minaur Baia Mare, echipă de liga a treia. A adunat, până în prezent, 9 selecţii pentru România U19”, informează pagina de Facebook a FCSB.

De asemenea, tot pe postul de fundaş stânga a fost adus Ionuţ Panţîru. Fundaşul de 23 de ani a semnat un contractt pentru următoarele cinci sezoane şi va purta tricoul cu numărul 3.

”Este cel mai important pas din cariera mea şi poate fi o bună rampă de lansare pentru mine, dacă voi juca bine. Am fost foarte entuziasmat şi m-am bucurat enorm când m-a sunat domnul Becali. Mă bucur pentru faptul că m-a contactat şi m-a dorit la echipă. Sper să nu-l dezamăgesc pe dumnealui şi persoanele care au aşteptări de la mine.

Obiectivul meu personal este să ajut echipa, să mă pun în folosul colegilor şi să avem rezultate bune împreună. Voi face tot ce depinde de mine ca să câştigăm campionatul în acest an.

Le mulţumesc şi celor de la Politehnica Iaşi, tuturor celor care mi-au fost alături şi, în special, familiei mele!”, a fost mesajul lui Panţîru, la prezentarea oficială.

Pe postul de fundaş stânga, FCSB îi mai are pe Alexandru Stan şi Marko Momcilovic, însă ambii sunt accidentaţi în prezent.

În această vară, vicecampioana României i-a mai adus pe Ionuţ Vînă, Răzvan Oaidă, Darius Olaru (se va alătura în iarnă echipei), Claudiu Belu, Thierry Moutinho şi Diogo Salomao.