Realului nu-i merge deloc bine în amicale (cel puțin până acum), iar Tottenham este ultima echipă care a trecut de galactici, scor 1-0. În timp ce formația lui Zinedine Zidane juca cu englezii, Gareth Bale se relaxa, după cum informează jurnaliștii de la AS.com.

Gareth Bale si relatia tensionata cu Real MadridFoto: captura as.com

Echipa lui Zinedine Zidane a înregistrat o remiză, scor 2-2 cu Arsenal Londra (madrilenii au câştigat la penaltiuri) şi a pierdut cu 1-3, cu Bayern Munchen, şi cu 3-7, cu Atletico Madrid, în meciurile amicale din această vară.

Madridul a pierdut confruntarea amicală jucată cu Spurs (1-0), iar în timpul în care elevii lui Zizou jucau la Munchen, Gareth Bale se relaxa și el cum putea.

"Stresat și afectat" după ce a ratat un transfer în China, la Jiangsu Suning, echipă pregătită de Cosmin Olăroiu, galezul s-a dus să joace golf.

Sosit la Real în anul 2013, Bale nu mai intră în planurile tactice ale lui Zizou, galacticii încercând cumva să scape de galez în fereastra de transferuri din această vară. Florentino Perez (președintele Madridului) nu îl va lăsa însă pe fostul jucător al lui Tottenham să plece oricum, acesta cerând o sumă cu multe zero-uri.

În 231 de apariții în tricoul Realului, Gareth a bifat 102 goluri și 64 de pase decisive.